U bent hier

Kenmerken

Alert Adviseurs & Accountants stelt de klant in haar dienstverlening centraal. Alert pretendeert geen traditioneel accountantskantoor te zijn.  De belangrijkste kenmerken om deze uitdaging waar te maken zijn:
 

Deskundig

Alert opereert op diverse terreinen en biedt daardoor een compleet pakket op financieel en fiscaal gebied én personeelszaken. Om een adequate dienstverlening te garanderen, wordt het team doorlopend geschoold. Alert wil zijn cliënten de best mogelijke dienstverlening bieden. Een heldere visie en strategie helpen ons om deze uitdaging vol vertrouwen aan te gaan. Ze geven richting aan ons werk, zorgen voor houvast in roerige tijden en houden ons voortdurend scherp.
 

Klantgericht

Een klantgerichte aanpak is bij Alert geen loze kreet. Dit betekent bij Alert veel meer dan alleen het meedenken met de klant. De grondslag voor alle adviezen wordt gelegd door antwoorden op kernvragen als: waar sta je als ondernemer, wat ga je doen en waar wil je naar toe. Een continu proces waarin Alert een coachende en ondersteunende rol vervult. Oftewel de adviseur en raadgever als vertrouwenspersoon en vraagbaak, maar ook als ‘spiegel’.
 

Efficiënt en Pro-actief

Alert pretendeert geen traditioneel accountantskantoor te zijn. Integendeel, wij werken met een zogenaamde geautomatiseerde financiële cockpit. Een centraal punt waar alle financiële gegevens van een organisatie samenkomen en van waaruit wij kunnen aansturen. Daarom vragen wij van onze klanten een bepaalde mate van automatisering. Alle boekhoudkundige handelingen worden direct in de administratie geïmplementeerd. Wij pikken in de cockpit de problemen eruit en kunnen tijdig ingrijpen als dat nodig is. Proactief handelen is onze kracht!
 

Korte lijnen en toegankelijk

Alert heeft een open, platte structuur. Dat zorgt voor een hoge handelingssnelheid in het belang van de klant. Geen weken wachten op antwoorden, maar even mailen of bellen en u heeft snel een oplossing voor uw vraagstuk. Die zekerheid biedt Alert door haar aanpak. Bovendien zijn de vennoten van Alert ‘meewerkenden’ en hebben contact met de klanten. Het grote pluspunt is dat wij als ondernemers de taal van de klanten spreken. In uw belang. Wij werken in ‘the Cloud’. Dat betekent dat er overal gewerkt kan worden en dat brengt dus een grote flexibiliteit en toegankelijkheid met zich mee.
 

Betrouwbaar

De opdrachtgever staat bij Alert centraal. Dit persoonlijke contact vormt samen met de actuele deskundigheid en een gemotiveerde werkhouding de kracht van Alert. De organisatie wordt geleid door ondernemers die weten wat hun klanten als collega-ondernemers doormaken. Het team van Alert gaat echter niet op uw stoel zitten, maar staat de ondernemer als raadgever, adviseur, vraagbaak en vertrouwenspersoon bij.
 

Dichtbij

Het werkgebied van Alert Adviseurs & Accountants is voornamelijk in Zuid-Oost Drenthe, met name in de omgeving van Emmen en Coevorden.
 

Uitstekende prijs-prestatieverhouding

Doordat er bij Alert een hoge automatiseringsgraad is, biedt het kantoor een uitstekende prijs-prestatieverhouding. En dat merkt de klant aan de rekening. Probeer het maar … Alert durft de uitdaging aan.