U bent hier

Wie zijn wij

Alert Adviseurs & Accountants bestaan in basis uit twee eigenaren namelijk Luuk Nieborg en Karin Doek:

 

Luuk Nieborg

 

Luuk Nieborg is vanaf 1976 werkzaam in de accountancy. “Tot en met 1986 heb ik bij verschillende accountantskantoren in loondienst gewerkt. Vanaf 1 januari 1987 ben ik als zelfstandige, samen met Marchienus Nijsingh, onder de naam “Nijsingh en Nieborg Accountants” verder gegaan. In 2008 werd “Nijsingh en Nieborg Accountants” overgenomen door een grotere organisatie”.


 

“Voor mij staat de klant centraal, een visie die het beste bij mij past. Dat is ook de reden dat ik met Karin “Alert Adviseurs & Accountants” ben gestart. Karin is vanaf 1996 bij Nijsingh en Nieborg in dienst getreden en is uiteindelijk medefirmant geworden. Onze onderlinge samenwerking, uiteraard gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen, is niet toevallig. Samen hebben we de ambitie en de uitdaging de klant op een zo goed mogelijke manier te bedienen. Een betekenisvolle en duurzame relatie is waar we voor staan”.
 
Luuk houdt kantoor aan de Klokkenslag 261 te Emmen.

 

Karin Doek

 

Karin Doek is sinds 1999 gecertificeerd accountant. Ze werkt sinds 1996 in de accountancy en heeft daarvoor een aantal jaren als Financial Controller in het bedrijfsleven gewerkt. Haar carrière is gestart in de accountancy bij Accountantskantoor Nijsingh en Nieborg. “Na een aantal jaren ben ik mede-eigenaar geworden. In 2008 is het bedrijf aan een middelgroot kantoor verkocht. Ik miste echter het ondernemerschap en wou weer een kantoor opbouwen die midden in onze maatschappij staat”. Met Luuk heb ik daar een perfecte partner in gevonden. Luuk en ik waren het snel eens, dat “Alert Adviseurs & Accountants” een kantoor moet worden, die klaar is voor de toekomst. Geen loze woorden of valse beloften, maar doen zoals beloofd. Daar staan we voor!”.  


 

De meerwaarde die ik voor mijn klanten kan betekenen, is voor mij de belangrijkste drijfveer in mijn werk. Deze manier van werken hebben Luuk en ik voorop staan. Bovendien past het zelfstandig ondernemerschap goed bij mij. Samen met mijn goede vriend en compagnon Luuk Nieborg hebben we een visie voor ons bedrijf Alert Adviseurs & Accountants neergezet. Een no-nonsens en proactieve aanpak met duidelijke taal. We hebben inmiddels een goed team om ons heen verzameld waarmee we daadkrachtig onze cliënten kunnen bedienen”.
Karin houdt kantoor aan de Klokkenslag 261 te Emmen.

 

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.